Kim tutacak bu altını! Gram altın yine rekor kırdı

Gram Altın 22 Nisan Tarihinde Yükselişte

22 Nisan Salı günü gram altın fiyatları yükselemeye devam ediyor. 21 Nisan’da rekor kıran gram altın, tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşarak tekrar rekor kırmaya devam ediyor.

Gram altın ne kadar oldu? 22 ayar altın fiyatları, gram fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı, tam altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları sürekli artmaya devam ediyor.

Küresel ekonomik endişeler ve jeopolitik gerilimler altında altın fiyatları yukarı yönlü ivme kazanıyor. Bunun yanı sıra doların zayıflaması da altının yükselişini destekliyor.

22 Nisan’da Gram Altın Ne Kadar Oldu?

Gram altın, rekor seviyelere ulaşarak yüzde 2,05 artışla alış fiyatı 4.295,29 lira ve satış fiyatı 4.295,77 lira seviyesinde rekorunu tazeledi.

22 Nisan’da Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Çeyrek altın alış fiyatı 7.047,00 lira, satış fiyatı 7.113,00 lira seviyesindeki artışını sürdürüyor.

22 Nisan’da Tam Altın Ne Kadar Oldu?

Tam altın alış fiyatı 28.132,00 lira, satış fiyatı 28.369,00 lira seviyesinde bulunmaktadır.

22 Ayar Altın (gr.) Fiyatları

22 ayar altın alış fiyatı 3.975,78 lira, satış fiyatı 4.190,19 lira seviyesindeki yükselişini sürdürmektedir.

Related Posts

Tahıl ambarı ranta kurban edilecek

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Suna, “Bu bölge ayçiçeği, tahıl deposu. İstanbul’u, Marmara’yı besleyen bir tarım bölgesi. Burayı rant uğruna talana açarsanız kıtlık çekeriz” dedi.

Bakan Şimşek, ABD temaslarını değerlendirdi: Türkiye’ye ilgi çok yoğun

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF)-Dünya Bankası Bahar Toplantıları için gittiği ABD’de bir haftada 60’tan fazla toplantı yaptığını bildirdi.

İstanbul depremleri sonrası e-ticarette afet ürünlerine talep patladı

İstanbul’da yaşanan depremlerin ardından deprem çantası, çadır, powerbank ve yağmurluk satışları fırladı. Online alışverişte afet ürünlerine talep yüzde 400’e varan artış gösterdi, çadır siparişleri ise 5,5 kat yükseldi.

Borsa İstanbul’da hareketli haftanın yıldızları ve kaybedenleri belli oldu

BIST 100 endeksi geçen haftayı yüzde 1,24 primle kapatırken, Borusan Yatırım, Tofaş ve Galatasaray hisseleri en çok kazandıranlar arasında yer aldı. Öte yandan Grainturk Holding, yatırımcısına en fazla kaybettiren hisse oldu.

Palandöken’den “kentsel dönüşümde esnaf unutulmasın” açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm çalışmalarında esnafın unutulmaması gerektiğini belirtti.

Küresel ticaret finansal istikrara yönelik risklerin başında geliyor

ABD Merkez Bankası (Fed), küresel ticaret, politika belirsizliği ve ABD’nin borcunun sürdürülebilirliğinin, finansal istikrara yönelik en önemli riskler olarak görüldüğünü bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir