Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari’den açıklama: Hindistan bölgedeki barışı tehlikeye attı

Pakistan Cumhurbaşkanı İtalyan İçişleri Bakanını Kabul Etti

Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari, İtalya İçişleri Bakanı Matteo Piantedosi ve heyetini başkent İslamabad’da ağırladı. Görüşmede, Hindistan’ın Pakistan’da sivillere yönelik düzenlediği askeri saldırı ele alındı. Zerdari, bu tür saldırıların Güney Asya’da barışı ve istikrarı tehdit ettiğini vurgulayarak bölge için tehlikeli sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu.

Zerdari, Pakistan’ın İtalya ile ilişkilerine büyük önem verdiğini belirterek karşılıklı fayda sağlayacak iş birliklerinin geliştirilmesine kararlı olduklarını ifade etti. Aynı zamanda, İtalyan İçişleri Bakanı Piantedosi’nin Hindistan’ın Pakistan’a yönelik saldırıların ardından ülkeye ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Piantedosi ise 6 Mayıs’ta Pakistan topraklarına ve Azad Keşmir bölgesine düzenlenen füze saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi. Bakan Piantedosi, Pakistan’ın endişelerini İtalyan hükümeti ve uluslararası topluma ileterek mevcut durumun sona erdirilmesi için çaba göstereceğini ifade etti.

Related Posts

-Eğlencesine DNA testi yaptıran kadın kocasıyla kardeş çıktı

Eğlencesine DNA testi yaptıran kadın, kocası hakkında şoke eden bir gerçekle karşılaştı.

Trump Riyad’da Filistin, Lübnan ve Suriye liderleriyle görüşecek

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn’ın, ABD Başkanı Donald Trump’ın Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile gerçekleştireceği görüşmeye katılacağı öne sürüldü. Arap basını, toplantının bu hafta içinde Riyad’da yapılacağını duyurdu.

Van’da 3.8 ton inci kefali ele geçirildi

Van’da jandarmanın son bir haftada yaptığı denetimlerde 3 ton 820 kilogram kaçak avlanan inci kefali ele geçirildi. Kaçak balık avlayan 15 kişiye ise 216 bin 905 TL idari para cezası uygulandı.

Ümit Özdağ: Terör örgütünün açıklaması ile ilgili değerlendirmemi de önümüzdeki günlerde paylaşacağım

Ümit Özdağ: Terör örgütünün açıklaması ile ilgili değerlendirmemi de önümüzdeki günlerde paylaşacağım

Yeni Papa yapay zekaya savaş açtı: İnsan onuruna ve adalete tehdit

Geçtiğimiz gün Katoliklerin yeni ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı olarak seçilen Papa 14. Leo, ilk mesajında, yapay zekanın, insan onurunun, adaletin ve emeğin savunulmasında yeni zorluklar oluşturduğunu belirtti. Papa 14. Leo, “Kilise, herkese kendi sosyal öğreti mirasını sunuyor.” dedi.

Zafer Partili Şehirlioğlu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Zafer Partili Şehirlioğlu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir