Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Antalya’da iş cinayeti! 7’nci kattan düşen işçi hayatını kaybetti

Antalya'da mermer yapacakları alanı kontrol eden inşaat işçisi Ali Şir Ergüş, 7'nci kattan merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Muratpaşa İlçesi’nde Mermer İşi Yapan İnşaat Emaneti Ali Şir Ergüş’ün Ölümü

Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi’nde 8 katlı bir inşaatta oğluyla birlikte mermer işi yapan Ali Şir Ergüş, kontrol için inşaata geldi. Burada bir süre mermer işlerini kontrol eden Ergüş, saat 15.00 sıralarında 7. kattan merdiven boşluğuna düştü.

İşçilerin duyduğu ses üzerine aşağıya inen işçiler, Ergüş’ün cansız bedenini buldu. İnşaat çalışanlarının ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ali Şir Ergüş’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı öğrenip inşaata gelen Ergüş’ün oğulları ise büyük üzüntü yaşadı.

Ergüş’ün cansız bedeni, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.