Aybars Ali Akpınar, Türkiye Judo Şampiyonası’nda ikinci oldu

Amasya’da Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda Aybars Ali Akpınar Türkiye İkincisi Oldu

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Amasya’da düzenlenen Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda, 60 kilogram kategorisinde yarışan Aybars Ali Akpınar, Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Genç sporcu, kendisinden büyük rakipleriyle mücadele ederek kürsüye çıkmayı başardı.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sporcumuzun kendinden büyük sporcularla yarışarak kürsüde yer alması ayrı bir gurur vesilesi oldu. Sporcumuzu ve antrenörümüz Mustafa Akpınar’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Buzullar eridikçe tehlike artıyor! Patlamaya hazır bekliyorlar

İklim krizi nedeniyle eriyen buzullar ve buz tabakalarının, dünyada bir dizi patlayıcı volkanik patlamayı tetikleyebileceği uyarısı yapıldı. Yeni bir araştırmaya göre buz kaybı, yer altındaki magma odaları üzerindeki baskının azalmasına neden olarak patlamaların daha olası hale gelmesine yol açıyor.

Vanilya artık tarihe karışma aşamasına geldi

İklim değişikliği, vanilya bitkileri ile onları tozlaştıran arıların yollarını ayırabilir. Bazı vanilya türleri yeni tozlaştırıcılar bulma şansına sahip olsa da, bazı türler bu şansa sahip olmayabilir.

Çip devi, otomotiv departmanını sessiz sedasız kapattı! Peki 50 milyon araca ne olacak?

Dev teknoloji şirketi, milyonlarca aracı ilgilendiren hayati bir kararı sessizce aldı. Peki bu sessizliğin ardında ne var?

Microsoft’un mavi ekran tarih oluyor: Yerine seçilen renk hayret uyandırdı

Microsoft, neredeyse kırk yıldır bilgisayar kullanıcılarının karşısına çıkan Mavi Ölüm Ekranı’nı değiştirmeye hazırlanıyor. Şirketin bir sonraki Windows 11 güncellemesiyle birlikte bu ikonik hata ekranı, artık daha modern ve sade bir siyah tasarımla …

Tesla’da sular durulmuyor: Elon Musk, üst düzey yöneticiyi kovdu

Son dönemde çalkantılı bir süreçten geçen Tesla’da kötüye giden satış rakamlarının ardından, Elon Musk bir kez daha düğmeye bastı.

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt masraflarınız yarı yarıya düşecek

Akaryakıt fiyatları cep yakarken masrafları yarı yarıya düşürmenin yolları belli oldu. Uzmanların verdiği tavsiyelere uyanlar ayda en az 500 TL kar elde edecek.