Bakan Tunç açıkladı: Ferdi Zeyrek soruşturması ne aşamada?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti, Adalet Bakanı Açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in elektrik akımı sonucu hayatını kaybettiği trajik olayla ilgili olarak yapılan soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü açıkladı. Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Havuz enerji odasının inşasını gerçekleştiren, motor-elektrik aksamının montajını ve tamirini yapan 3 şüphelinin tutuklandığını belirtti.

28 Kişinin İfadesi Alındı

Bakan Tunç, “2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi, 1 şüpheli ise serbest bırakıldı. Şimdiye kadar; 2 kişinin müşteki sıfatıyla, 20 kişinin bilgi amaçlı, 6 kişinin de şüpheli sıfatıyla toplamda 28 kişinin ifadesi alındı. Soruşturma, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla detaylı bir şekilde devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Suriye’de Dürzi-Bedevi çatışması ateşkese rağmen sürüyor! Ülkenin tamamı tehlike altında

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara’nın ilan ettiği “acil ateşkese” ve uluslararası arabuluculuğa rağmen, Suriye’nin güneyindeki Süveyda vilayetinde Dürziler ile Bedevi aşiretleri arasındaki çatışmalar devam ediyor. Bu çatışmaların ülkedeki diğer azınlık ve mezhep gruplarına da “sıçrayabileceği” ifade ediliyor.

Aksaray’da feci olay: 2 yaşındaki bebek balkondan düştü

Aksaray’da 1’inci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki Haydar bebek yaralandı.

Anne Kızıyla Spor Yolculuğunda

Ayşem Arat Tutal, kızı Biraysu ile birlikte spor hayatını ve akademik hedeflerini paylaşıyor.

Çağatay Ulusoy’u daha önce böyle görmediniz! Yeni imajı hayranlarını ikiye böldü

“Eşref Rüya” dizisinin yıldızı Çağatay Ulusoy yeni imajıyla adından söz ettirdi. Bıyık bırakan oyuncu yeni imajıyla hayranlarını ikiye böldü. Bazıları bıyığın Ulusoy’un imajına hava kattığını belirtirken bazıları ise Tamer Karadağlı ve Bayhan benzetmesi yaptı.

El Hicri Dürzileri paravan yaptı

Süveyda’daki en büyük silahlı Dürzi grup Ricalu’l Kerame’nin lideri Leys el-Bel’us, İsrail’in teşvikiyle Arap aşiretlere karşı savaşan Dürzi Şeyhi Hikmet el-Hicri’yi eleştirdi. Bel’us, Hicri’nin Dürzileri, dış müdahalelerin paravanı haline getirdiğini söyledi.

Yarış Spikeri Esen Gök Evinde Ölü Bulundu

Esen Gök, Bakırköy’deki evinde cansız bedeniyle bulundu; polis soruşturma başlattı.