-Eğlencesine DNA testi yaptıran kadın kocasıyla kardeş çıktı

Sosyal Medyada Şoke Eden İtiraf: Kocam Biyolojik Kardeşim Çıktı!

Bir kadın, 2 çocuk annesi olarak yaşadığı inanılmaz bir olayı sosyal medyada paylaştı. DNA testi sonucunda kocasının aslında biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi ve hayatı altüst oldu.

Doğumunda sperm donörü kullanılan kadın, yıllar sonra eşiyle birlikte DNA testi yaptırdı. İkili, beklenmedik bir sonuçla karşılaştı: Aynı biyolojik babaya sahip oldukları ortaya çıktı ve aslında üvey kardeştiler.

Hayatlarını Değiştiren Gerçek

“Önceleri bir hata olduğunu düşündüm. Ama araştırdıkça kocamın da sperm donörüyle dünyaya geldiğini ve bundan haberi olmadığını öğrendik,” diyen kadın, bu durumun aile yapılarını sorgulattığını belirtti.

Uzun yıllardır evli olan çiftin şu anda ne yapacaklarını bilmediklerini dile getirdi. Eşiyle hala sevgi dolu bir ilişkisinin olduğunu söyleyen kadın, bu gerçeğin pek çok şeyi değiştirdiğini belirtti. Genetik bir danışmanla görüştüklerini ancak hala ne hissettiklerini tam olarak bilmediklerini ifade etti.

Related Posts

Tarkan ve Grup Yorum bir araya mı geliyor? Grup Yorum üyesi açıkladı

Başı mahkemelerden kurtulmayan ve terör örgütü davalarından yargılanan Grup Yorum ile ünlü Megastar Tarkan bir araya mı geliyor? Grup Yorum üyesi Bahar Kızılaltun sorulan soruya bakın nasıl cevap verdi

HSK kararnamesi açıklandı: İmamoğlu’nun diploma davasına bakan hakim değişti!

HSK’nin 2025 yılı Ana Kararnamesi yayımlandı. Buna göre adli yargıda 3 bin 698, idari yargıda 338 hakim ve savcının görev yeri değişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul İdare Mahkemesi’nde süren ‘diploma’ davasına bakan 5. İdare Mahkemesi Başkanı’nın da görev yeri değişti.

Norveç’in İsrail büyükelçiliğine el bombalı saldırı

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Norveç’in Tel Aviv Büyükelçiliği’nin konutuna el bombası atıldığını bildirdi.

AKP’li üye konuştu! İBB meclisi birbirine girdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Haziran ayı 3. oturumunda AKP’li üye Muhammet Kaynar’ın kürsüden İBB soruşturmasına dair kullandığı ifadeler tartışmaya sebep oldu. Sözlü tartışma kavgaya dönüşünce meclis birleşimine ara verildi

Kod adı C: MI6’in başına 116 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın atandı

Kod adı C: MI6’in başına 116 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın atandı

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrailli Bakan Saar’a sert tepki: Günümüzün Nazi yönetimi olan bir ekibin üyesi

Haddini aşan İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar’a AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sert sözlerle tepki gösterdi. Saar’ın işgalci, soykırımcı ve günümüzün Nazi yönetimi olan bir ekibin üyesi olduğunu belirten Çelik, “Cumhurbaşkanımız soykırımcı Nazi zihniyetine karşı insanlık vicdanını temsil etmektedir. Tüm dünya bunu böyle bilmektedir.” dedi.