Erdoğan’dan, fabrika patlamasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ziyaret

Balıkesir’deki Patlamada 8’i Kadın 11 İşçi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de ZSR mühimmat tesisinin kapsül üretimi yapılan bölümünde meydana gelen patlamada 8’i kadın 11 işçi yaşamını yitirdi, 7 işçi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in merkez Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

AA’nın aktardığına göre; partisinin Balıkesir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kentte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İmamoğlu’ndan LGS sınavına girecek gençlere mesaj

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Haziran 2025 günü Liselere Geçiş Sınavına girecek gençlere hitaben bir paylaşım yaptı. İmamoğlu paylaşımında “Ben sizin yeteneklerinizi, kapasitenizi, çalışkan ve dürüst bir nesil olduğunuzu çok iyi biliyorum.” dedi

Bakan Tunç açıkladı: Ferdi Zeyrek soruşturması ne aşamada?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek elektrik akımına kapılarak ölümüne ilişkin soruşturmanın geldiği son aşamayı paylaştı.

İran’dan BM’ye adım atma çağrısı

İran, BM’yi “İsrail’in saldırganlığına karşı kararlı bir adım atmaya” çağırdı.

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç partisinden istifa etti

Hakkari’nin Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

Devlet Bahçeli: İran’a yapılan operasyon Türkiye’ye verilmiş sinsi mesaj

İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert bir açıklama yaptı.

İran, Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami’nin öldürüldüğünü duyurdu

İran, Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami’nin öldürüldüğünü duyurdu