Fatih Portakal’dan Ali Koç’a zehir zemberek istifa sözleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un TRT Spor Röportajı Tartışmalara Yol Açtı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, son yaptığı TRT Spor röportajında camiada muhalif kesimlerin istifa ve kongre çağrılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ancak, bu açıklamalar gazeteci Fatih Portakal tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

“Perişan Ettiniz Beni”

Sözcü TV Ana Haber Bülteni’nde konuşan Portakal, “Ali Bey, takımı rezil ettiniz. Bir taraftar olarak beni perişan ettiniz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, TÜPRAŞ işçilerinin yürüyüşünü hatırlatarak Ali Koç’a istifa çağrısında bulundu ve “Başkalarına fırsat tanıyın” dedi.

Portakal’ın Sözleri:

“Ne Zaman Gideceksiniz?”

“Ali Koç istifa etmeyi doğru bulmuyorum diyor. Ali Bey, takımı rezil ettiniz. Bir taraftar olarak perişan ettiniz beni. Hala daha o koltukta oturacağım diyorsunuz… İster Cumhurbaşkanlığı koltuğu olsun, ister muhalefet koltuğu olsun, ister Fenerbahçe başkanlığı koltuğu olsun, gelen oturuyor. Pazara kadar değil mezara kadar diye bir cümlesi var. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? Takım başarısız ve rezil ediyorsunuz. Bakın TÜPRAŞ işçileri yürüyor gidin siz TÜPRAŞ işçileriyle ilgilenin. Başkalarına fırsat tanıyın.”

Related Posts

Bakan Tunç’tan ‘hukuk güvenliği’ açıklaması

Bakan Tunç, “Demokrasisi olmayan ülkeler hukuk güvenliğinde Türkiye’nin üstünde gösterilemez” dedi.

Bazı emekli askerlerin orduevine girişleri yasaklandı

Son dakika haberi.. Bazı emekli askerlerin orduevine girişleri yasaklandı.

Marmara’da yine ortaya çıktı… Teknelerin etrafını sardı

Balıkesir kıyılarında deniz yüzeyinde müsilaj oluştu.

Ayhan Barut’tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, fedakar sağlık emekçilerinin derinleşen sorunlarına çözüm üretmeyen AKP iktidarı ve Sağlık Bakanlığı’nı Meclis’te eleştirdi. Doktorlardan hemşirelere, teknisyenlerden memurlara tüm sağlık emekçilerinin ‘çare’ aradığını belirten Barut, özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini, aynı yerde 4 yıl çalışma şartı, yetersiz atamalar ve mülakat haksızlığıyla ilgili acil adım atılmasını istedi.

Avrupa Parlamentosu, ‘demokratik gerilemeden’ dolayı Türkiye’nin AB sürecini süresiz dondurdu

Avrupa Parlamentosu, Türkiye’nin AB üyelik sürecinin mevcut koşullarda yeniden başlatılamayacağını açıkladı. Raporda demokratik gerilemeye dikkat çekilirken, Ekrem İmamoğlu’na yönelik baskılar ve Kuzey Kıbrıs ziyareti de sert dille eleştirildi.

Tartıştığı kadını sokak ortasında darp etti!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir erkek, gece saatlerinde caddede tartıştığı kadına tokat attı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir