SÖZCÜ TV’de Öncesi Sonrası Programına Konuk Olan Yazarımız Saygı Öztürk, İmamoğlu İnşaat Sahibinin Üzüntülerini Paylaştı
SÖZCÜ TV’de Öncesi Sonrası programına katılan yazarımız ve SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, TMSF’nin kayyum atadığı İmamoğlu İnşaat’ın sahibi olan Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu ile görüştü.
Saygı Öztürk, Hasan İmamoğlu’nun kendisine şunları söylediğini anlattı:
“Çok üzgünüm. Ben bu şirketi 1968 yılında kurdum. O günlerden bu güne kadar hayatımı bu şirkete verdim. Trabzon’da kurmuştum. Devlet benim şirketime el koymaya kapatmaya karar vermiş.
“Bugün (dün) 7-8 kişi geldi. Bu olaylarla ilgili söyleyecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum üzüntüm var. Sıkıntılıyım. Vergilerim var. Param var ama vergilerimi yatıramıyorum. Çünkü hiçbir faaliyette bulunamıyorum.
“Malım var günlerdir satışını yapamıyorum. Şirketime gelenlere şunu söyledim. Şirketi kurtarmaya geldiyseniz başım üstüne, yıkmaya geldiyseniz de diyecek bir şeyim yok. Ben tarladan geldim, gerekirse yine tarlaya dönerim.”
More Stories
Düzce’de zirai don etkili oldu: Üreticiler bahçelerini korumaya çalıştı
350 liralık botun inadı 15 bine patladı: Sağ ayak botlar başlarına bela oldu
‘Dur’ ihtarına uymayıp polis takibiyle böyle yakalandılar