Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

Denizli’de devrilen motosikletin sürücüsü felaketi yaşadı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Özgür Özel: Bıçak kemiğe dayandı, bu işin dönüşü yok

Özgür Özel: Bıçak kemiğe dayandı, bu işin dönüşü yok

Minibüsü seyir halindeyken alev aldı; o anlar kamerada

Antalya’da seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen belediyeye ait minibüs bir anda alev topuna döndü. Yangına müdahale etmeye çalışan sürücü yaralanırken, içinde yolcu bulunmayan araç dakikalar içinde hurdaya döndü. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Netanyahu sorguda hafızasını kaybetmiş! 1788 kez bu yanıtı verdi… ‘Hatırlamıyorum’

Hakkındaki yolsuzluk iddialarından kaçmak için Gazze savaşını uzatmakla suçlanan İsrail Başbakanı Netanyahu ilk kez çapraz sorguya alındı. Savcı, polise ifadesinde Netanyahu’nun 1788 kez ‘Hatırlamıyorum’ dediğini belirtti.

Yolundaki kırmızı halıyı kaldırdılar

NATO toplantısında geçen yıl kırmızı halıyla karşılanan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bu yıl Brüksel’de havaalanında sembolik kabulle yetinmek durumunda kaldı.

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, AKP İstanbul İl Başkanlığı’na tahsis edilen 59 aracın bilgilerini açıkladı: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz AKP İstanbul İl Başkanlığı’na tahsis edilen 59 aracın bilgilerini açıkladı. Yavuzyılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslenerek, “Bu suça bulaşan AK Partili yöneticiler ve dönemin İBB üst düzey yetkilileriyle ilgili görevinizin gereğini şimdi yerine getirecek misiniz? Bu bilgiler yeterli gelmezse araçların motor ve şase numaralarını, hangi AK Partililer tarafından teslim alındığını, kullanıldığını size iletebilirim” açıklamasında bulundu.