Trabzon’da Autofest Modifiye ve Klasik Araçlar Festivali Düzenlendi

Trabzon’da 3. Autofest Modifiye ve Klasik Araçlar Festivali Düzenlendi

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde düzenlenen 3. Autofest Modifiye ve Klasik Araçlar Festivali büyük ilgi gördü. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Yenimahalle Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen festivale İstanbul, Ankara, Samsun, Giresun, Ordu ve Rize’den yaklaşık 800 modifiye otomobil ve sürücüsü katıldı.

Organizatör Devran Pekinoğlu, yaptığı açıklamada, kış olmasına rağmen beklenenden çok daha fazla katılımın olduğunu belirtti. Yaz aylarında da benzer etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını dile getiren Pekinoğlu, gençlerde modifiye tutkusunu canlandırmayı amaçladıklarını vurguladı.

Devran Pekinoğlu, ziyaretçilere farklı araçların tanıtımını yaparak, “Burada 5-6 milyon lira değerinde araçlar sergileniyor. Ayrıca tamamen ahşaptan yapılmış bir aracı da gösteriyoruz.” dedi.

Festivalde yer alan modifiye tutkunu Fatih Alsan ise babasının etkisiyle bu alana ilgi duymaya başladığını ifade etti. Kendi araçlarını modifiye ettiğini belirten Alsan, “Modifiyeyi seviyorum. Taksim’den başlayıp bir tıra kadar geldik. Yolda giderken insanların dikkatini çekiyoruz, ‘maşallah’ diyorlar.” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan sürücüler müzik eşliğinde araçlarıyla drift gösterisi yaparken, aileler de çocuklarıyla birlikte araçların yanında fotoğraf çektirdi.

Related Posts

Bu 4 şehir psikopatların yuvasıymış

Yapılan bir araştırmada, ABD’de karanlık kişilik özelliklerinin yaşadığı eyaletler yayımlandı. Psikopatlar işte bu şehirlerde yaşıyor.

ABD Başkanı Trump, Britanya ile ticaret anlaşmalarının uygulanmasına yönelik kararnameyi imzaladı

ABD Başkanı Trump, Britanya ile ticaret anlaşmalarının uygulanmasına yönelik kararnameyi imzaladı

İran’dan İslam ülkelerine çağrı: İsrail’e karşı harekete geçin

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Hüseyin İbrahim Taha ile İsrail’in İran’a yönelik saldırılarını görüştü. Erakçi, İslam ülkelerine, “İsrail’in bölge ülkelerine yönelik artan hukuksuzluğuna karşı ortak eyleme geçme” çağrısında bulundu.

Saadet Partisi’nden Üsküdar’da Gazze Mitingi

Saadet Partisi, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına ve ablukasına karşı İstanbul Üsküdar Meydanı’nda “Özgür Gazze” mitingi düzenliyor.

Helikopter ormanlık alana çakıldı! Kedarnath Tapınağı’ndan dönüyordu: Pilot ve 6 kişi öldü, 2 yaşında da çocuk var

NDTV’nin haberine göre, Kedarnath Tapınağı’ndan dönen bir helikopter, kalkıştan yaklaşık 10 dakika sonra ormanlık alana düştü. Kazada, pilot dahil 7 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, yaşamını yitirenler arasında 2 yaşında bir çocuğun da …

İmamoğlu’ndan LGS sınavına girecek gençlere mesaj

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Haziran 2025 günü Liselere Geçiş Sınavına girecek gençlere hitaben bir paylaşım yaptı. İmamoğlu paylaşımında “Ben sizin yeteneklerinizi, kapasitenizi, çalışkan ve dürüst bir nesil olduğunuzu çok iyi biliyorum.” dedi